Julius Pasgeld
Julius Pasgeld

Seksuele kunstgrepen

‘Wil je sex met me?’, vraagt iemand via een app op zijn phone aan een ander.
‘Já!! Graag!’roept die ander via de app. ‘Maar wil jij eigenlijk wel seks met mij?’
‘Nou nee. Nu ik er nog eens goed over nadenk, liever niet’, is het antwoord via de app.
En als er daarna ook maar iets gebeurt dat ook maar aan seks doet denken, is er sprake van een bewezen, strafbaar feit.
Maar als ze allebei wèl zin hebben, dient dat eerst (natuurlijk weer via de app) bekrachtigd te worden door beide partijen met een ondertekening op een soort Digid.
En kunnen ze daarna allebei hun gang gaan? En elkaar in alle hoeken en gaten (van de slaapkamer) misbruiken tot ze een ons wegen? Jazeker. Tot nog toe wel. Gelukkig zijn er al apps in de maak die je kan aanwenden in ieder volgend stadium van het liefdesspel.
Dus:
(via de app): ‘Zal ik nu even je rug masseren?’
(via de app): ‘Ja, lekker’.
(via de app): ‘Mag ik nu over de bovenkant van je billen strelen?’
(via de app): ‘’O, heerlijk’.

Enzovoort, enzovoort. Totdat ineens duidelijk wordt:
(via de app):‘Nee. Stop. Dat heb ik liever niet’.
(via de app):’Maar wat heb je dan liever wel?’
En dan komt de app met een keur aan voorgeprogrammeerde suggesties. Van zoetgevooisd zingeprikkel tot de meest bikkelharde SM. En dat dien je natuurlijk met z’n tweetjes zorgvuldig door te nemen. Maar als je dan eindelijk, eindelijk je keuzes in je app hebt vastgelegd, besef je ineens, dat de lust je is vergaan. Niks aan te doen. Je moet! Contractueel verplicht!

Vandaag, 1 november 2018, is dat in Zweden allemaal per wet geregeld. Je verstand staat erbij stil als je het leest.
Ook hier in Nederland zijn de plannen om de copulatie in woorden vast te leggen bijna klaar. In de app Legal Fling (Fling = korte, hevige uitspatting (!)) kunnen paren, voordat ze seks hebben, aanvinken wat ze in bed wèl en wat ze niet samen willen doen. Als de paringsdans onderweg dan toch anders verloopt dan gepland was, kan de gedupeerde met de ondertekende app naar de rechter stappen om z’n gelijk te halen.

Een paar opmerkingen over deze ontwikkelingen wil ik toch wel maken:
-Vroeger ging dat allemaal zonder woorden en ook niet van te voren. Zodat je samen tijdens de cohabitatie soms nog wel eens tot iets nieuws kwam wat nóg leuker was. Maar moeten we nu, omdat er een paar mensen zijn die zich niet kunnen gedragen, allemaal vooraf aan de app?

-Wippartijtjes, nummertjes en bijslaap waren tot nog toe een van de weinige zaken, die (gelukkig) nog niet geregeld waren. Zeker niet door bemoeials van buitenaf . En àls dat dan persé geregeld moet worden, is dat vragen om nog méér moeilijkheden. Moeten die dan ook weer geregeld worden?
-Vroeger verdienden alleen hoeren en pooiers aan seks. Maar straks dus ook politici, rechters, advocaten en app-fabrikanten. En ach, waarom zou straks niet iederéén zich met uw minnespel gaan bemoeien om wat bij te verdienen?
-Willen we ons vrolijke vogelen en dartele wippen nu ècht gaan reduceren tot een spelletje Hints?
-En wat ongewilde seks betreft: Een geweten behoort in je hoofd te zitten. En en niet in een app.

Daar gaan we weer:
‘(via de app): ‘Mag ik je blote, linkerdijbeen in de komende anderhalve minuut langzaam van links naar rechts liefkozen’.
(via de app): ‘Ja. Lekker. Doe maar’.
(En dan plots via de app): ‘Stop! Stop! Dat was korter dan anderhalve minuut bovendien van beneden naar boven. I see you in court!!’
 
Geplaatst op: Donderdag 1 november 2018 om 08:14 uur
1746188
bezoekers
© 2020 - Julius Pasgeld